Arte-Cose / Maatwerk

Meubelen zijn in alle kleuren en maten te koop, maar om net dat meubelstuk te vinden dat in een bepaalde ruimte perfect tot z’n recht komt, biedt maatwerk nét dat ietsje meer!
 
Maatwerk geeft altijd het meest persoonlijke resultaat en het grote voordeel is dat werkelijk álles kan!
 
De meubelen worden netjes uitgetekend in 3D en tot op het moment van bestelling blijft er uiteraard alle ruimte voor aanpassing.
 
Het professionele atelier waar onze meubelen vervaardigd worden specialiseert zich reeds sinds 10jaar in stijlvolle, strakke meubelen waarbij sfeer, functionaliteit en kwaliteit hand in hand gaan. Alle kleuren en materialen kunnen in de winkel op staal bekeken worden en indien gewenst bij u thuis gepresenteerd.
 
Het maatwerk kan deel uitmaken van een totaalinrichting maar alles kan ook apart aangekocht worden, naargelang uw plannen en behoefte.
 

Het maatwerk kan deel uitmaken van een totaalinrichting maar alles kan ook apart aangekocht worden, naargelang uw plannen en behoefte.Spring binnen, snuif de gezellige sfeer op en ontdek ons aanbod!
 
- Maatwerk meubelen: (uittrekbare) tafels, hangkasten, dressoirs, tv-kasten, commodes, bureaus, bijzet- en salontafels, stoelen,…
 
- Verlichting: Staande lampen en sfeerverlichting
  
- Tapijten: zachte materialen, verschillende afwerkingen
  
- Decoratie: originele fotokaders, theelichtjes, geraffineerde kussens, knusse plaids in verschillende stoffen, decoratieve schalen en glaswerk, exclusieve geschenkideeën…
  
- Wij maken graag tijd voor u bij een lekker tasje koffie!